Om Equestrian Future

Equestrian Future Sverige, är ett familjeägt företag som etablerade sig i början av 2019, med säte i Kungsbacka kommun.

Hästintresset har funnits med i familjen sedan tidigt 1960-tal och passionen för ridsporten har bara ökat med åren, och hästar är idag en självklar del av våra liv. Efter att ha följt utvecklingen av branschen under alla dessa år, insåg vi mer och mer att det är något som saknas –

”Kvalitetssäkra märken och produkter till bra pris”

Av en ren slump, under en semestertripp till Polen, hamnade vi i en hästbutik. En butik i det absoluta toppskiktet. Bästa kvalitet på tygerna, moderna mönster och vackra detaljer. Därtill högteknologiskt material i ridkläderna, som lever upp till de höga krav som ställs av dagens ryttare på funktionalitet. Detta gjorde att man kände en fullständig tillfredsställelse, och det var verkligen en fröjd för ögat att skåda de fina produkterna. Vi hade hittat Fair Play, ett varumärke som är utvecklat av ryttare till ryttare. Vi bestämde oss då, att vi vill, vi skall och vi kommer att sälja dessa produkter.

Vi vet att branschen är en otroligt stor konkurrensmarknad, men är samtidigt övertygade om att just Fair Play kommer bli ett vinnande koncept och ett varumärke som snart är väl etablerat bland ryttare. Kvalitén man får, gentemot vad man betalar för varan, gör att den hamnar i absolut toppklass. Vi valde därför att döpa vårt företag till just Equestrian Future Sverige, eftersom vi tror att detta är framtiden.

Förutom Fair Play, kommer vi även presentera och sälja andra högkvalitativa varumärken, för att bli den kompletta webbutiken för kvalitets- och prismedvetna ryttare. Vi kommer även synas ute på mässor och ryttartävlingar, samt ha ett showroom där vi bjuder in till speciella event.

Tveka inte att kontakta oss. Allt är möjligt, men mirakel tar lite längre tid.

Välkomna till vår webbshop

Adress:

Equestrian Future Sverige

Onsala Kulleväg 47

439 34 Onsala

Hallands län

Organisationsnummer:

620920-5126