Köpvillkor

Om Equestrian Future Sverige

Företaget har sitt säte i Kungsbacka, med postadress Onsala Kulleväg 47, 439 34 Onsala. Önskar du komma i kontakt med oss, skicka ett mejl till: info@equestrianfuture.se med ditt ärende och kontaktuppgifter, så hör vi av oss inom kort

Vi på Equestrian Future Sverige är mycket måna om våra kunder och vill därför erbjuda er säkra betalningsalternativ. Vi erbjuder därför tillsammans med SVEA EKONOMI följande betalningssätt:

Faktura

Delbetalning

Delbetala i din egen takt. Se – Svea Ekonomis speciella villkor

Kortbetalning

Vår e-handelslösning är certifierad för PCI-DSS, Level 1. Det betyder att den erbjuder högsta möjliga säkerhet för dig som kund.

Direktbetalningar via internetbank

Via direktbetalning skickas du vidare till din internet­bank, och där betalar du direkt.

Vid mässor och andra event erbjuder vi dessutom, Swish samt kortbetalning.

Av säkerhetsskäl för såväl er som för oss, är vi en kontantlös butik.

Köp

Genom att beställa en vara på www.equestrianfuture.se godkänner du de köpvillkor som finns på denna sida. För att handla i vår webbshop måste du vara 18 år.  Beställare under 18 år skall ha målsmans tillstånd innan köp genomförs. Beställningar som utan medgivande görs i annan persons namn polisanmäls.

Beställning

När du har slutfört din beställning i vår webbshop, skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. Är något fel i orderbekräftelsen skall du omedelbart   kontakta oss via e-post till info@equestrianfuture.se

Leverans

Våra normala leveranstider är 2 – 4 dagar, inom Sverige. Beställningar lagda på helger skickas tidigast helgfri vardag därefter. Vi reserverar oss för att lagervaror kan bli slutsålda innan vi hinner uppdatera hemsidan och om detta sker kontaktas kunden av oss. Kunden har då alltid rätt att häva köp utan kostnad, om inte varan finns i lager. 

Om dina beställda varor inte kommer fram inom ovan angivna tidsramar, bör du kontakta oss på info@equestrianfuture.se så vi kan undersöka anledningen till förseningen.

Priser

Alla priser i webshopen anges i svenska kronor (SEK) och är inklusive 25% moms, om inget annat anges. Vi reserverar oss för prisjusteringar orsakat av prisändring från leverantör,   feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information, och förbehåller oss då rätten att justera priset.

Organisationsnummer:

620920-5126

Momsreg.

SE620920-512601